• kuukauden-yritys-logo1112667832.png
  • img-0633-maisemaa-naapurinvaaralta.jpg
  • fiilis-alasivu.jpg
 

Kuukauden yritys – uusi Vuokatin alueen palveluiden esittelysarja

 

Kuukauden yritys -osiossa esittelemme jäsenillemme ja lomailijoille Katinkullan lähellä, Vuokatin alueella ja Sotkamossa olevia yrityksiä ja niiden tarjoamia palveluita.

Marraskuu 2018

esittelyvuorossa on Haapalan tila. Kesällä 2018 avattu monipuolinen Haapalan tila tarjoaa laadukkaita ravintola-, panimo- ja juhlapalveluja sekä aamiaismajoitusta maalaismaisemassa muutaman kilometrin päässä Katinkullasta.

Marraskuun lopussa arvomme Katinkullan Osakasklubin jäsenten kesken 6 kappaletta 30 €:n arvoisia Haapalan tilan lahjakortteja.

Lue Kuukauden yrityksen Haapalan tilan esittely

Lokakuu 2018

ensimmäisenä esittelyssä Vuokatti Bowling – keilaviihdekeskus, joka sijaitsee Vuokatissa, Holiday Club Katinkullan välittömässä läheisyydessä.

Vuokatti Bowlingin yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimii Marko Lindeman. Vuonna 2005 perustettu ja alun perin keilahallina aloittanut yritys on Markon johdolla laajentunut viihdekeskukseksi, jossa on 16 keilarataa, 3 kilpatason biljardipöytää, darts sekä SimWay Hunt -ammuntasimulaattori. Lisäksi viihdekeskuksessa on kokous- ja saunakabinetti. 

Lue Kuukauden yrityksen Vuokatti Bowlingin esittely kokonaisuudessaan. 

Arvonta

Arvomme Katinkullan Osakasklubin jäsenten kesken esittelykuukauden lopussa kuusi 30 €:n arvoista "kuukauden yrityksen" lahjakorttia.

Vuokatti Bowlingin lahjakorttien arvottu