KATINKULLAN OSAKASKLUBI RY

Osakaspostitus saapuu viikolla 12. Olemme kiitollisia jos tutustut kirjeen sisältöön ja tulet yhdistyksen kokoukseen. Jos et kuitenkaan pääse paikalle, lähetä valtakirja palautuskuoressa hyvissä ajoin ennen kevään yhtiökokouksia. Voit ohjeistaa tahtosi mukaan myös miten valtakirjaa on käytettävä.

Osakaspostitus sisältää seuraavat osat, joita klikkaamalla näet ne:

- jäsenkirje

- vuosikokouskutsu

- valtakirja

 

Anna palautetta ja esitä toiveita.

Viime vuonna jäsenkortin saaneiden ja tämän vuoden jäsenmaksunsa maksaneiden jäsenkortit ovat voimassa edelleen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue linkin takaa löytyvästä esitteestä (v.2013) tietoa osakasklubista:

Katinkullan osakasklubin infokirje Tule myös mukaan vaikuttamaan!

 

Katinkullan Osakasklubi ry on aloittanut 18. toimintavuotensa ja Katinkulta 25. toimintavuotensa. Katinkullan Pallohallin avajaisista tuli syksyllä kuluneeksi 21 vuotta, historiikki tuosta ajasta on valmistunut ja on jäsenten saatavissa internet –sivuiltamme jäsenetuna.

Gold Crown tason lomakohteessa sekä toiminnan että tilojen korkean tason ja lomanviettäjien viihtyvyyden eteen on tehtävä jatkuvasti, joka hetki kovasti työtä, jokaisen ja kaikkialla. Joka vuosi pitää myös saada jotain uutta ja edistystä aikaan. Vain näin mielenkiinto arvokasta Kultaista Kruunuamme kohtaan säilyy ja mieluummin vielä kasvaa. Me omistamme Katinkullan, meidän on pidettävä hyvää huolta omaisuudestamme!

Kun perusasiat Katinkullassa ovat hyvässä, jopa erinomaisessa kunnossa, voimme nyt entistä tehokkaammin ja keskitetymmin keskittyä toimitilojen ja palveluiden kehittämiseen, jotta ne vastaisivat sitä jatkuvasti kasvavaa tarvetta, joka syntyy alueelle rakennettavien uusien loma-asuntojen myötä. Tavoitteemme on säilyttää asiakastyytyväisyytemme historiikista hyvin esille tulevan ”vanhan hyvä ajan Katinkulta hengen” mukaisena.

Alueelle valmistui ja edelleen rakennetaan uusia loma-asuntoja, mikä luo koko ajan kasvavia paineita kaikkiin toimintoihin alueella, - jotka nekin monipuolistuvat ja laajenevat koko ajan. Golfkenttiä pyritään laajentamaan entisestään ja hyviksi osoittautuneita ulkokuntoilulaitteita lisäämään. Kylpylän laajennus ja pukukaappien määrän ja muiden toimintojen tehostamisen suunnittelu on käynnissä.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Seppo Sirviö, toiminnanjohtaja Seppo Juurikko ja jäsenet Martti Matsinen, Ari Pitkänen, Pekka Paananen ja Tauno Tuomivaara ovat osallistuneet kaikkiin Katinkullan yhtiöiden hallitusten kokouksiin ja kokousten ulkopuolellakin toimineet Katinkullan asioissa monin eri tavoin.

 

Katinkullan parhaaksi

Yhdistyksen tarkoituksena on Katinkullan loma-alueen viihtyisyyden kehittäminen ja Katinkullan osakkaiden ja siellä lomaansa viettävien yleisten ja yhteisten etujen valvonta ja yhdyssiteenä toimiminen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsentensä keskuudessa mielipiteenvaihtoa, tiedottamista ja tekee esityksiä. Yhdistys tekee aloitteita ja antaa lausuntoja Katinkullan kehittämiseksi korkealaatuisena vapaa-ajan viettopaikkana.

 

Jäsenmaksut

Katinkullan osakkaat

FI17 1572 3000 3390 93
Katinkullan Osakasklubi r.y.
yksityiset 30 € (alv 0%)
yritykset 50 € (alv 0%)

Kirjoita myös:
Jäsenen nimi, osoite, sähköposti

 

©2017 Katinkullan Osakasklubi ry. - Kotisivukonkarit (MMD Networks Oy)