Olemme tälle sivulle koonneet linkkejä, joista voi olla sinulle hyötyä, kun suunnittelet lomaohjelmaasi joko etukäteen tai vielä Katinkullassa ollessasi. Anna vinkki, jos tiedät muita hyviä linkkejä, joista haluat antaa tietoja muille Katinkullan lomalaisille.

  • Katinkullan aluekartta Huom! Aluekartta on HCR:n kotisivulla, jonka mahdolliset päivitykset eivät tule tänne automaattisesti. Ilmoitathan meille, jos linkki ei toimi!
  • Kainuun sää Täältä näet viiden vuorokauden sääennusteen ja voit päättää otatko lomallesi mukaan sukset vai golfmailan - aurinkolasit vai sateenvarjon!
  • Kainuun kartta Vaikka Katinkullassa on paljon virikkeitä, on joskus mukava katsella aluetta laajemminkin!

Latuinfoa ja kohteita Vuokatissa:

 

Alla olevat linkit antavat sinulle tietoa mitä ympäristössä tapahtuu lähtien lähimmästä eli Vuokatista ja siirtyen Sotkamon kautta lähimpiin kaupunkeihin.

Points-järjestelmä on asia, joka ehkä eniten herättää kysymyksiä jäsenistömme keskuudessa. Alla olevassa linkissä kerrotaan HCR:n Points-järjestelmästä ja alla on myös linkki RCI:n Points-sivulle.

Katinkullan parhaaksi

Yhdistyksen tarkoituksena on Katinkullan loma-alueen viihtyisyyden kehittäminen ja Katinkullan osakkaiden ja siellä lomaansa viettävien yleisten ja yhteisten etujen valvonta ja yhdyssiteenä toimiminen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää jäsentensä keskuudessa mielipiteenvaihtoa, tiedottamista ja tekee esityksiä. Yhdistys tekee aloitteita ja antaa lausuntoja Katinkullan kehittämiseksi korkealaatuisena vapaa-ajan viettopaikkana.

 

Jäsenmaksut

Katinkullan osakkaat

FI17 1572 3000 3390 93
Katinkullan Osakasklubi r.y.
yksityiset 30 € (alv 0%)
yritykset 50 € (alv 0%)

Kirjoita myös:
Jäsenen nimi, osoite, sähköposti

 

©2017 Katinkullan Osakasklubi ry. - Kotisivukonkarit (MMD Networks Oy)