fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

27.03.2018

Uudet sivut, uusi rakenne - toimivat kaikilla laitteilla

Uudet sivut, uusi rakenne - toimivat kaikilla laitteilla

Katinkullan Osakasklubin uudet verkkosivut on avattu. Sivusto tarjoaa monipuolisesti tietoja Katinkullasta niin Osakasklubin jäsenille kuin myös muille Katinkullassa lomaileville.


Sivusto on toteutettu Synergia Foxy -julkaisujärjestelmän päälle ja palvelee käyttäjiä käyttölaitteesta riippumatta. Uutta ovat sivuston rakenne ja navigointi, mutta aiemmalta sivustolta tuttua aineistoa löytyy myös uusilta sivuilta.

Katinkullan lomaviikkojen ja harrasteiden kauppapaikka on nyt Pörssi, jossa voit vuokrata, vaihtaa, ostaa ja myydä lomaviikkoja ja harrasteita. Ilmoituksia voivat lukea kaikki sivuilla vierailevat, mutta vain jäsenet voivat jättää ilmoituksen jäsenosioon kirjauduttuaan.

Facebookissa toimiva Katinkulta-ryhmä on jatkossa paikka, jossa tiedotamme ja keskustelemme. Uusilla sivuilla ei ole erillistä keskustelupalstaa.

Sivulla Yhteystiedot on palautelomake, jolla voit lähettää hallitukselle ja sivujen ylläpitäjälle ruusuja ja risuja sekä ehdottaa esimerkiksi sivuille lisättäväksi hyväksi havaittuja lomavinkkejä Katinkullassa lomaileville.

Kuten tähänkin asti verkkosivut ovat myös jatkossa tärkeä viestintäkanava Osakasklubin hallituksen ja jäsenten välillä. Toivotamme kaikki Katinkullan lomaviikkojen omistajat Osakasklubin jäseniksi: mitä enemmän meitä jäseniä on, sitä paremmin pystymme tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, vaikuttamaan Katinkultaa koskeviin asioihin ja pitämään Katinkullan korkeatasoisena ja viihtyisänä lomanviettopaikkana.

Osa uusista sivuista on vain Katinkullan Osakasklubin jäsenille ja edellyttää kirjautumista. Jäsenet saavat uudet tunnukset sähköpostitse.