fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

08.12.2018

Terveiset Osakasklubin marraskuisesta infotilaisuudesta Oulusta

Terveiset Osakasklubin marraskuisesta infotilaisuudesta Oulusta

Puheensorina täytti 22.11.2018 illansuussa Oulun Radisson Blu -hotellin kokoustilan. Paikalla oli 80 katinkultalaista, jotka olivat tulleet kuulemaan ja keskustelemaan Katinkullan ja Osakasklubin ajankohtaisista asioista sekä ideoimaan ja antamaan kehittämisehdotuksia niistä.


Kahvittelun jälkeen Seppo Sirviö, Osakasklubin hallituksen puheenjohtaja, avasi tilaisuuden toivottaen kaikki tervetulleiksi ja kertoi Katinkullan Osakasklubin merkityksestä. Lisäksi hän toi esiin Katinkullan kehityksen ja tulevaisuuden näkymät sekä ajankohtaisia asioita mm. kuntoreitistä. Osakkaiden erityisiä huolenaiheita ovat osakkeiden jälleenmyynnin vaikeus ja osakkeiden arvo niin loma- kuin harrasteosakkeita koskien.

Ilpo Antikainen, Katinkulta-yhtiöiden toimitusjohtaja ja isännöitsijä, jatkoi Katinkultaan liittyen kertoen mm. uusien Golfpuiston lomahuoneistojen rakentamisesta, puiden karsimisesta, Pallohallin remontista, aurinkopaneeleista ja hyvin onnistuneesta Katinkullan Kiinteistöjen remontista. Ilpon puheenvuoron jälkeen Seppo esitti hänelle osakkaiden ja Osakasklubin kiitokset hyvästä työstä Katinkullan hyväksi. Lähes 20 vuotta Katinkulta-yhtiöiden asioita hoitanut Ilpo siirtyy tammikuun 2019 alusta lukien Kiinteistö Oy Sotkanmaan toimitusjohtajaksi.

Katin Golfin terveiset toi Risto Noopila, Katinkullan Osakasklubin varapuheenjohtaja ja Katin Golf Oy:n hallituksen jäsen, joka kertoi golfkauden 2018 tapahtumista ja kaudelle 2019 tehtävistä kenttäinvestoinneista.

Lomaosakemarkkinoiden tilannetta selvitti Ari Pitkänen, Katinkullan Osakasklubin toiminnanjohtaja ja useiden kiinteistöyhtiöiden hallituksen jäsen. Hän muistutti, että Osakasklubin nettisivuston pörssi on luotettava lomaviikkojen ja harrasteiden vaihto-, myynti- ja ostopaikka: se toimii ilman välikäsiä ja Osakasklubin jäsen voi jättää sinne ilmoituksen ilmaiseksi. Mitä enemmän pörssiin jätetään ilmoituksia, sitä paremmin kysyntä ja tarjonta kohtaavat siellä. Myös apua löytyy heti, jos joku asia askarruttaa ostajaa tai myyjää.

Esitysten lomassa käytiin vilkasta keskustelua monista Katinkultaa koskevista asioista. Esille nousi mm. siivouksen taso loma-asuntojen osalta ja sen kehittäminen. Golfin osalta otettiin esiin mm. huoli pelialueella liikkuvista ulkopuolisista ihmisistä, jotka näin vaarantavat oman turvallisuutensa.

Tilaisuuden lopuksi arvottiin kaksi Sokotelin majoituslahjakorttia, jotka voittivat Marjatta Oksanen ja Helena Ylisirniö. Onnea voittajille!

Kiitos kaikille osallistujille Katinkullan arvon mukaisesta hyvähenkisestä ja aktiivisesta tilaisuudesta. Kiitokset myös Radisson Blu Hotellille hyvästä yhteistyöstä, herkullisesta tarjoilusta ja hienoista puitteista tilaisuudellemme.

Risto Noopila (oik.) Osakasklubin hallituksesta vastaanotti Ilpo Antikaisen, Katinkulta-yhtiöiden toimitusjohtajan ja isännöitsijän, joka kertoi tilaisuudessa Katinkullan asioista.