fiilis-alasivu.jpg
 

Ajankohtaista

03.07.2018

Hotelliloman voittaja arvottu

Hotelliloman voittaja arvottu

2 vrk:n hotelliloman voittaja on arvottu jäsenmaksunsa maksaneiden Osakasklubin jäsenten keskuudesta. Yli 400 jäsenen joukosta arpa osui Rauno Lehtoselle Tampereelta. Hän pääsee viettämään Holiday Club Resorts Oy:n lahjoittaman miniloman Katinkullassa tai jossakin muussa Holiday Clubin Suomen kylpylähotellissa.


Arvonta houkutteli Osakasklubiin uusia jäseniä sekä jo aiemmin jäsenenä olleita suorittamaan jäsenmaksunsa. Mitä enemmän Osakasklubilla on jäseniä, sitä paremmin se voi valvoa ja ajaa Katinkullan pienosakkaiden etuja ja oikeuksia. Yhdistyksen jäsenet yhdessä perheenjäsentensä kanssa omistavat jo tällä hetkellä tuhansia osakkeita Katinkullassa.

Osakasklubi tekee aloitteita ja kannanottoja Katinkullan säilyttämiseksi korkealaatuisena lomakohteena ja toimii yhdyssiteenä Katinkullassa operoivien monien eri tahojen kanssa. Osakasklubi myös edustaa jäseniään valtakirjalla kiinteistöyhtiöiden yhtiökokouksissa, ja Osakasklubin edustajia on useimpien kiinteistöyhtiöiden sekä Katin Golfin hallituksissa.

Jäsenmaksun maksettuaan Osakasklubin jäsenet saavat jäsenkortin, jota näyttämällä saa monia etuja ja alennuksia Vuokatin ja Sotkamon alueen liikkeissä ja palveluissa. Verkkosivuilla olevan Pörssin kautta jäsenet voivat vuokrata, ostaa, myydä ja vaihtaa lomaviikkojaan ja niihin liittyviä harrasteita sekä ilmoittaa niistä.

Vuosijäsenmaksu on vain 30 € yksityishenkilöiltä ja 50 € yrityksiltä. Liity jäseneksi tästä! 

Kuvassa arvonnan suorittaneet Julia ja Severi Katinkullan vastaanotosta.